Video

Video e nënës shqiptare me të bijën, që u shikua nga mijëra njerëz (VIDEO)

Një video e publikuar me datën 8 mars në rrjetet sociale është bërë virale. Në këtë video shihet vajza e cila ka lëshuar muzikë të Medes dhe e uron nënën e saj për ditën e 8 marsit.

Video ka arritur që të bëhet virale dhe deri me tani është shikuara miliona herë vetëm në facebook. Shumica e komenteve kanë qenë pozitive për nënë e vajzë.