Muzik

Vallëzimi i nuses në dasmën e saj po mahnitë të gjithë në rrjetet sociale (VIDEO)

Një video e publikuar në Facebook, është bërë virale në rrjete sociale. Videoja e shpërndarë nga faqja “Dasmat Shqiptare” në Facebook, ka marrë më shumë se 180 mijë shikime dhe shumë shpërndarje.

Krejt kjo për shkak të vallëzimit të mahnitshëm të nuses në dasmën e saj. Nusja hyn në mes për të vallëzuar me dhëndrin, përderisa mysafirët në dasmë formojnë një rreth afër tyre dhe argëtohen bashkë me ta.

Shikojeni vallëzimin interesant të nuses: