Lajme

Vajza që ka lindur e shurdhër dëgjon për herë të parë zërin e nënës

Thonë se buzëqeshja e parë e fëmijës është gjëja më e mirë në botë, por imagjinojeni buzëqeshjen e fëmijës kur dëgjon zërin e nënës për herë të parë

Charly, një vajzë e bukur e Christy Keane, u lind në gusht 2017. Mjerisht, vajza erdhi në këtë botë e shurdhër.

Prindërit e vendosur kanë qenë duke punuar në mënyrë të menjëhershme në një zgjidhje që atëherë dhe ata më në fund ishin në gjendje të merrnin fëmijë të vegjël Charlotte aparate dëgjimi.

Dhe momenti që dëgjon nënën e saj duke thënë “Hi” për herë të parë, fytyra e saj ndriçon me lumturi!