Sport

Uefa ka bërë përzgjedhjen e 11-shes më të mirë të kualifikimeve për Euro 2020

Në bazë të statistikave të lojtarëve dhe ekipeve në kuadër të ndeshjeve kualifikuese për Euro 2020, Uefa ka bërë përzgjedhjen e 11-shes më të mirë të kësaj kampanje.

Kështu, në ekipin më të mirë të vetmet kombëtare që kanë nga dy lojtarë janë Anglia dhe Holanda. Të tjerat kanë nga një lojtarë.

Në formacion nuk ka ndonjë lojtarë të Kosovës apo Shqipërisë.