Seriale

Stupcat Egjeli 2018 – Episodi 70 (VIDEO)

Seriali “Egjeli” sezoni i III prodhim i GjirafaStudios. Në rolet kryesore: Vedat Bajrami, Osman Azemi, Mensur Safqiu

Në rolet e tjera: Molikë Maxhuni, Afrim Krasniqi, Gani Rrahmani, Milot Hoxha, Mevlyd Osmani, Afrim Ismaili, Bekim Shllaku, Enver Kunshevci.

Regjia: Valter Lucaj dhe Skenari: Milot Hoxha.

Leave a Reply