Muzik

Shyhrete Behluli – Gëzimi i shpisë (Gëzuar 2019)

Këngëtarja e mirënjohur, Shyhrete Behluli, ka lansuar këngën me të re, e cila quhet Gezimi i shpise – Ndegjim dhe shikim te kendshem.

Leave a Reply