Muzik

Shkurte Gashi, Edona Llalloshi, Teuta Selimi, Gili – Potpuri

Shkurte Gashi, Edona Llalloshi, Teuta Selimi, Gili – Potpuri (Gezuar 2019) Shikim dhe ndegjim te kendshem.

Leave a Reply