Muzik

Shkumbin Ismaili – Kjo zemër nuk është gur (VIDEO)

Shkumbin Ismaili sjell baladën e re Kjo zemër nuk është gur. Edhe një kënge e re i është bashkuar numrit të madh që ka ardhur këtë vit kalendarik.

Është Shkumbin Ismaili që ka publikuar këngën më të re, e cila është një baladë dashurie. Kjo zemër nuk është gur, titullohet kënga e re dhe është shoqëruar me video të veçantë.

Leave a Reply