Sport

Shaqiri dhe Salah surprizojnë fëmijët në prag të festave (VIDEO)

Xherdan Shaqiri, Andy Robertson dhe Mohamed Salah janë përkujdesur që të bëjnë një surprizë speciale për fëmijët, në prag të festës së Krishtlindjes.

Treshja e Liverpool ka vizituar një shkollë fillore, në afërsi të stadiumit, duke dhuruar dhurata festive.

Shaqiri, Salah dhe Robertson janë maskuar duke biseduar me fëmijët. Fëmijët nuk kishin ide se çfarë do të ndodhte, para se ata t’i surprizonin ata.

Shikoni videon më poshtë:

Leave a Reply