Seriale

Seriali vendor “iStar” – Episodi 2 (Video)

Seriali vendor iStar – Episodi 2 17.02.2019.

Producente e ketij seriali eshte artistja Teuta Krasniqi, seriali eshte i ri dhe qysh ne fillim verehet interesim per ta shikuar.

Transmetohet ne RTK, shikim te kendshem ne vazhdim.