Seriale

Seriali “Vendlindja Ime ” episodi 27 (Video)

Seriali “Vendlindja Ime ” episodi 27 (09.02.2019).

Seriali me i shikuar vendor Vendlindja ime pas nje jave pauz vjen me epizodin me te ri 27.

Shikim dhe argetim te kendshem ne vazhdim me kete serial te bukur dhe me aktor te mrekullueshem.