Seriale

Seriali UJKU – Epizodi 4 (VIDEO)

Kanë kaluar gjashtë muaj që kur Ari Murati ra d’ëshmor dhe errësira rreth ekipit po rritet.

Ditën kur vjen një informacion rreth udhëheqësit të PKK nga një vend që ata nuk e prisnin kurrë, Kemali dhe Turani vendosin të nisin misionin e tyre të fshehtë kundër s’piunimeve.