Seriale

Schengen Visa – Episodi 18 (VIDEO)

Schengen Visa është seriali më i ri vendor. Një ambasadë imagjinare e cila përshkruan realitetin të cilin po e jetojmë në Kosovë dhe përpjekjet e qytetarëve për të marrë një vizë e të ikin jashtë vendit.

Pritje të gjata e grumbuj dokumentesh janë vetëm disa nga sfidat që i presin aplikuesit për viza.

Leave a Reply