Sport

Ronaldo shënon gol kundër pleqve dhe feston si i çmendur (VIDEO)

Në “Allianz Stadium” është duke u zhvilluar ndeshja për bamirësi në mesin e shumë legjendave.

Ronaldo, Pirlo, Chiellini, Buffon, Totti, Nedved dhe Zanetti janë disa nga legjendat e shumtë që sonte kanë zbritur në Torino.

Ronaldo ka shënuar gol në ndeshjen për bamirësi që po zhvillohet në Torino ku kanë zbritur shumë legjenda.

Portugezi kaloi me lehtësi shumë legjenda, kuptohet ai është në një gjendje fizike të jashtëzakonshëm – kurse ata të pensionuar që një kohë të gjatë dhe shënoi gol, që më pas festoi në mënyrën e tij të zakonshme.