Sport

Reagimi epik i komentatorit po i ‘çmend’ të gjithë (VIDEO)

Komentatori i ndeshjes mes Venezuelës dhe Brazilit është në qendër të vëmendjes për shkak të reagimit epik të tij në kampionatin U20 në Amerikën Jugore.

Komentatori i televizionit argjentinas, TyC Sports, ka marrë vëmendjen e të gjithëve kur sulmuesi 18 vjeçar i Venezuelës kaloi gjithë mbrojtjes e Brazilit.

Kur sulmuesi Hurtado filloi të kalonte një nga një mbrojtësit e Brazilit, komentatori imitonte zhurmën e motorit të Formula 1, duke aksionin në një garë shpejtësie.