Lajme

Qeni priti një muaj pronarin në oborrin e shtëpisë

Një qen që ia doli të shpëtonte nga z.jarret e mëdha që kapluan Kaliforninë muajin e kaluar, ka befasuar pronarët e tij të cilët kur u kthyen në ish-shtëpinë e tyre, e gjetën atë duke pritur aty.

Faqja K9 Paw Print Rescue në Facebook e shpërndau historinë emocionuese, duke shkruar: Prindërit e Madison nuk mundën të kthehen tek ai kur z.jarri u shpërnda. Ata shpresuan dhe u lutën që ai do të ishte mirë.

Kur shikuan mirë në vendin ku shtëpia e tyre qëndronte dikur. Madison ishte duke i pritur aty, sikur ishte të ishte duke e mbrojtur shtëpinë e tij.

Pronari i Madison, Andrea Gaylord, tha për ABC10: Çfarë besnikërie, të jesh në rrethanat më të këqija të mundshme, por prapëseprapë ta gjesh aty duke pritur. Ishte prekëse.

Leave a Reply