Sport

Për shkak të ligjeve në Arabinë Saudite, kjo gjë nuk do të lejohet në meçin mes Joshuas e Ruizit

Anthony Joshua dhe Andy Ruiz Jr do ta zhvillojnë rimeçin e tyre në Arabinë Saudite më 7 dhjetor.

Tradicionalisht boksi ka pasur vajza të reja dhe të bukura, të veshura me rroba banje që kanë mbajtur lart letra që mbanin numrin e raundeve midis meçit.

Por, në Lindjen e Mesme ka udhëzime strikte për veshjen e femrave në publik.

Kështu që për shkak të respektimit të kësaj kulture, është vendosur që të mos ketë vajza të ringut në meçin që do të zhvillohet më 7 dhjetor në Arabinë Saudite