Sport

Penalltia më qesharake dhe e ngadaltë që keni parë (VIDEO)

Penalltia është art më vete: dikush e godet fort, dikush me teknikë, dikush mbyll sytë, ndonjë tjetër nuk merr aspak vrull dhe godet në vend.

Por, ka edhe si kjo penalltia që do të shihni më poshtë. Jemi në kampionatet rajonale në Brazilit.