Seriale

n’Kosove Show – Leonora Jakupi (Video)

n’Kosove Show – Leonora Jakupi (Video).

Ne emisionin me te shikuar ne shqiptari te moderuar nga Shpetim Desku dhe nen regji te First Chanel mysafir special per diten e pavarsis Leonora Jakupi.

Shikim te kendshem ne vazhdim.