Video

Njeriu i cili është në gjendje të bëj gjithqka për familjen e vet (FILM)

Jeta duket perfekte për Xhon Brenanin, derisa gruaja e tij Lara arrestohet për një v.rasje të tmerrshme që ajo thotë se nuk e ka kryer.

Tre vjet duke kryer dënimin, Xhoni l’ufton për ta mbajtur familjen të bashkuar, duke rritur djalin e tyre dhe duke dhënë mësim në kolegj, ndërkohë që ndjek çdo mjet të mundshëm për të provuar pafajësinë e saj.

Xhoni vendos se ka vetëm një zgjidhje të mundshme: të arratisë gruan e tij nga burgu.

Xhoni thur një plan të menduar deri në detajën e fundit dhe zhytet në një botë të rrezikshme e të panjohur, duke rrezikuar gjithçka për femrën që dashuron.

SHIKO KETU FILMIN