Seriale

Mehmet Pushtuesi – Epizodi 2 dhe 3 (VIDEO)

Mehmetit i ngrihet kurth në rrugën e tij për në Edirne, për t’u bërë sulltani i ri i Perandorisë Osmane.

Ushtarët Bizantinë i presin rrugën princ Mehmetit, që ai të mos arrijë kurrë në Edirne, ushtarët Bizantinë janë nisur nga Kostandinopoja  për ta penguar princ Mehmetin.

A do t’i kalojë princ Mehmeti rreziqet në rrugë e tij për në Edirne?

Leave a Reply