Seriale

Mehmet Pushtuesi – Epizodi 1 (VIDEO)

Seriali më i kushtueshëm i të gjitha kohërave, i cili pasqyron jetën dhe triumfin e Sulltan Mehmetit, i pari sulltan që push.toi zemrën e botës, Kostandinopojën Stambolli i sotëm.

Sulltani i Perandorisë Osmane Mehmeti II, jetoi në vitet 1432-1481. Ai gjithmonë kishte ëndërruar të p.ushtonte Kostandinopojën, por ky pushtim kishte dështuar dhjetëra herë më parë nga paraardhësit e tij. Askush më parë nuk kishte mundur ta p.ushtonte atë.

Shiko ketu Serialin Fullscreen

Leave a Reply