Muzik

Majk ft. Butrint Imeri – Sa gjynah (Video Official)

Majk ft. Butrint Imeri – Sa gjynah (Video Official).

Majk dhe Butrint Imeri me nje bashkpunim te mrekullueshem me kengen e paralajmruar Sa gjyna, degjim te kendshem ne vazhdim.

https://www.youtube.com/watch?v=o5uY6FriOMg