Sport

Magomedsharipovi dhe Kattari Drejtpërdrejt (LIVE)

Magomedsharipov dhe Kattar Drejtpërdrejt. Ndeshja ne mes Magomedsharipov dhe Kattar do te jete Main Event ose ndeshja kryesore e mbremjes e cila pritet te fillon pas ores 22:30.

Linku 1 – Shiko ketu ndeshjen