Sport

Lojtari i Manchester City shënon 3 gola për 13 minuta (VIDEO)

Manchester City ka shënuar tri gola shumë të shpejtë. Pjesa e parë u mbyll 0-0 dhe kur u mendua se “qytetarët” do ta kenë të vështirë të realizojnë, në skenë u shfaq Sterling i cili relizoi tri herë brenda 13 minuta.

Mbetet të shihet sesi do të rrjedhin gjërat në vazhdim, kurse ne do t’iu njoftojmë për çdo risi.