Video

Kur je shumë i urtë, edhe këtë ta bëjnë shokët (VIDEO)

Videoja shokuese kap momentin kur një djalosh 14-vjeçar detyrohet të shtrihet me fytyrë në një përrua, me qëllim që personat e tjerë ta shfrytëzojnë atë si urë kaluese.

Personi i cili u përdor si urë identifikohej si Brett Corbet, me të cilin më pas qeshën 30 nxënës nga shkolla e tij.

Videoja është bërë virale në rrjetet sociale dhe ka nxitur një hetim policor së bashku me disa protesta anti-bullizëm nga shkolla e mesme “Glace Bay”.

Qendra Rajonale e Arsimit e Cape Breton-Victoria tha se ata po e trajtojnë me seriozisht incidentin me Brettin.

Ekziston edhe një protestë anti-bullizëm, i planifikuar për të martën në shkollë.

Leave a Reply