Sport

Konfirmohet: VAR edhe në Superligën e Kosovës

Teknologjia është bërë pjesë e futbollit evropian dhe botëror dhe po zgjidh shumë momente kontestuese.

Shumë shpejt VAR (Video Asistente Refere) do ta shohim edhe në Superligën e Kosovës.

Këtë e ka konfirmuar presidenti i FFK-së, Agim Ademi gjatë një emisioni në RTK.

Projekti për VAR-in tashmë ka filluar, do të shkojnë tre veta në dy-tri kompeticione. Shumë shpejt do ta kemi VAR-in në Kosovë, ku do të ketë lehtësi”, ka thënë presidenti i FFK-së.