Muzik

Këng E Mrekullueshme Kushtuar Liderëve Të Kosovës! (Video)

Flora Gashi ft. Shqipri Kelmendi ft. Zef Beka – Kenge per LIDERET (Gezuar 2019).

Keng kushtuar lidereve te Kosoves, ne kete keng pasqyrohet e verteta e gjithqkaje rreth lidereve dhe gjendjes ne Kosove.

Degjim te kendshem ne vazhdim me kete keng enkas per lideret ne kohen e festave te fundvitit.

Leave a Reply