Lajme

Ja pse Japonia është 100 hapa para të gjitha vendeve në botë (VIDEO)

Gjëra të pabesueshme që provojnë se Japonia është 100 hapa përpara botës

Të gjithë e dinë se Japonia është një hap para sa u përket shpikjeve teknologjike. Ata nuk ndalen, pasi gjithmonë gjejnë ide dhe i vënë në zbatim, duke krijuar mrekulli të vërteta.

“Shqip” ka publikuar disa nga këto shpikje, të cilat, sipas mediave botërore, dëshmojnë qartë inovacion dhe kreativitet.