Lajme

Historia e skifterit që përhapi zjarrin ne Australi (VIDEO)

Elvis Naçi ka gjetur fajtorin për zjarret në Australi. Ai thotë se fajin e ka skifteri, që e cilëson një zog të shthurur dhe dembel, dhe që profeti Muhamed thotë se duhet a’sgjësuar.

Sipas Naçit, ngaqë është dembel, skifteri iu vë flakën pyjeve, për ta gjetur gati ushqimin.

Naçi në një video të publikuar në faqen e vet në Youtube, thotë se kjo është provuar edhe nga shkencëtarët.