Video

Historia e hajdutit, i cili u vidhte të pasurve paratë dhe ua jepte të varfërve (FILM)

Historia se si lindi hajduti i famshëm, Robin Hood, për të l’uftuar lakminë e kishës dhe të politikanëve dhe dëshirën e tyre për pushtet.

Nuk është vetëm një histori mbi betejën midis të pasurve dhe të varfërve, por l’ufta e një populli për një jetë më të mirë.

Shiko ketu filmin Fullscreen