Muzik

Gold AG – Mire se t’gjeta moj Kosovë (VIDEO)

Gold AG ka publikuar këngën e tij të radhës. Kënga i kushtohet dëshmorit të Kosovës Izet Morina nga Malisheva.

Gold AG tashmë numëron disa këngë që ia ka kushtuar atyre që dhanë më të shtrenjtën jetë për lirinë dhe vendin tonë.