Video

Gili, Xeni, Shkurte Fejza, Malësori – Bone Shqiponjen (Gëzuar 2019)

Aritstët tanë kanë publikuar shumë projekte muzikore gjatë kësaj periudhe. Gili, Shkëlzen Jetishi-Xeni, Shkurte Fejza dhe Malësori kanë bashkuar forcat për një projekt të ri.

Bëhet fjalë për duetin me titull “Bone Shqiponjën”, këngë kjo e realizuar në prag të festës së nëntorit dhe atyre të fundvitit.

Katër artistët kanë realizuar një këngë plot ritëm, e cila pritet të rezultojë shumë e suksesshme. Në linkun e mëposhtëm mund ta dëgjoni këngën “Bone Shqiponjën” nga Gili, Xeni, Shkurta dhe Malësori.

Leave a Reply