Sport

Gabimi qesharak i basketbollistit që i shënon skuadrës së tij (VIDEO)

Në një moment të çuditshëm gjatë ndeshjes mes Towson University dhe La Selle, Solomon Uyaelunmo i skuadrës së parë e bëri një gabim qesharak, duke i shënuar skuadrës së vet.

Uyaelunmos iu pasua topi nga një bashkëlojtar i tij, mirëpo atij iu ngatërruan anët dhe u kthye drejt koshit të skuadrës së tij, në vend se të fillonte t’i driblonte kundërshtarët që i kishte përpara ose t’ia pasonte topin bashkëlojtarëve.

Lojtarët në bankën rezervë të Towson u ngritën në këmbë për ta paralajmëruar Uyaelnmos se ai i ishte drejtuar koshit të gabuar, por ishte shumë vonë pasi që Uyaelunmo tanimë e kishte përfunduar a.ksionin.

Leave a Reply