Muzik

Dueti fantastik Argjenda & Venesa Doci – Telat e zemrës (Gezuar 2019)

Argjenda & Venesa Doci – Telat e zemrës 2019.

Dueti fantastik Argjenda & Venesa Doci – Telat e zemrës (Gezuar 2019).

Shikim dhe degjim te kendshem ne vazhdim ju lejm me duetin fantastik, Argjenda & Venesa Doci – Telat e zemrës.

Vetem ne kanalin n’Kosove Show festiv vetem ne First Chanel.

Leave a Reply