Muzik

Daim Lala & Leta – Potpuri (GEZUAR 2019)

Daim Lala & Leta – Potpuri (GEZUAR 2019).

Daim Lala dhe Leta sapo publikuan potpurin e shumëpritur për festat e fundvitit.

Potpuria është produksion i VizioniLibonia dhe mund ta gjeni vetëm në kanalin zyrtar të VizioniLibonia në Youtube, ose në linkun e mëposhtëm.

Shikim dhe dëgjim të këndshëm, ne si shtaf ju urojm festat e fundvitit.

https://www.youtube.com/watch?v=sJcJOtxujn4&feature=share

Leave a Reply