Muzik

Bashkepunimi i shume pritur Capital T – 200 Dite X TNT (Official Video)

Bashkepunimi i shume pritur Capital T – 200 Dite X TNT (Official Video).

Bashkepunimi i shume pritur Capital T – 200 Dite X TNT (Official Video).

Nje duet fantastik ne mes te Capital T dhe TNT nje remix fantastik, degjim te kendshem ne vazhdim.