Lajme

6-vjeçari ka nevojë për ndihmën tuaj (Foto)

Eldion Shoshi është një vogëlush 6-vjeçar nga Peja, që ka nevojë për ndihmën e të gjithë shqiptarëve.

Eldioni i vogël është diagnostikuar me l.eukemi, ndërsa familjarët e tij kanë bërë apel për ndihmë.

Ai ndodhet aktualisht i shtruar në Spitalin e Prishtinës, nën kujdesin e mjekëve.

Vogëlushi do niset drejt Gjermanisë, pasi sipas dajës së tij, në Kosovë nuk mund të mjekimi i tij.

Familjarët kanë hapur dhe një faqe donacionesh në “Facebook“, ku mund të kontribuojnë të gjithë ata që kanë mundësi ta ndihmojnë vogëlushin të shërohet.

Të gjithë ata që kanë mundësi të ndihmojnë mund ta bëjnë këtë nëpëmjet llogarisë bankare:

Banka: TEB Sh.a. Prishtinë, Kosovë

Xhirollogaria: XK05 2031 0000 9522 8014

Swift Kod/BIC: TEB KXK PR

Përfituesi: Avdyl Shoshi, babai i Eldionit. Ose në faqën e Facebook-ut: