Video

5 ish-ushtarë të forcave speciale, vjedhin 250 milionë dollarë, por mbesin të ngujuar në xhunglën e Amazonës (FILM)

5 ish-ushtarë të forcave speciale planifikojnë t’i g’rabitin shefit të një b’ande k’okaine të gjitha paratë që ky i fundit i ruante në shtëpinë e tij në xhunglën e Amazonës.

Mes kufijve të trefishtë – Peru, Brazil dhe Kolumbi, 5 shokët hasin pengesa dhe sfida të vështira.

SHIKO KETU FILMIN FULLSCREEN